Yrsnö och möten

Det tog tid att ta mig till Malmö idag. Trodde jag skulle slippa köerna men slutligen fastnade jag i den mycket långsamma kön på infarten till Malmö. Rev av några möten och sedan vidare till Skanör-Falsterbo. Dags för sammanträde med Regionala Tillväxtnämnden. Vi började på Falsterbo Strandbad eftersom byggnaden har fått Skånes Arkitekturpris. Rundvandring och information från Vellinge kommun. Mycket fokus på vattennivåns eventuella höjning och de konsekvenser som det kan få för näset.

Vidare till Skanör och sammanträde. Nu var det riktig julstämning med vit yrsnö utanför fönstren och ganska mysig och varm stämning inne. Efter detta avslutade vi med middag och lite tacktal. Fick en fantastisk limerick och Henrik Berggrens bok om Palme i gåva av (S). Det värmde. Hade valt att ge alla ledamöter Garpar, gipskatter och svartskallar av Anders Johnson i julklapp och avskedsgåva. Det verkar stunda en läsvärd jul!

Imorgon är det kommunledningskonferens på Alnarp, några möten och sedan helkväll med kompisar. Middag och Spamalot på Nöjesteatern.