Bussar, innovation och väljare

Tidig start från Ängelholm för att kampanja ombord på bussarna i Malmö. Anja Sonesson och jag åkte linje 3 runt. Intressant! Tillbaka på centralen träffade bland annat en chaufför som inte längre skulle rösta socialdemokratiskt. Alltså aldrig igen! Intressant!

Efter detta Sounding Board för att fortsätta arbetet om bättre innovationklimat. Skall Skåne bli den mest innovativa regionen i EU 2020 ställer det krav på oss alla. Många bra tankar och kreativa idéer kom fram idag. Mycket diskussion kring innovationsupphandling. Idag la Hans Jeppson den statliga utredningen i frågan. Förslag som vi ska ta till oss. I september tar Region Skåne ett första beslut för att börja arbetet. Det är viktigt att vi ser till det ansvar vi har att förvalta skattebetalarnas pengar. De förväntar sig att vi både levererar bästa service samt ser till att pengarna arbetar och skapar ännu högre tillväxt. Skall vi klara välståndet i en tuff värld måste vi arbeta smartare. Mötet hölls hos Scandvision. Ett mycket innovativt företag som verkar ha rätt inställning till både kund och anställda.

Efter detta åter Ängelholm och dörrknackning. Riktigt roligt och många positiva människor med mycket åsikter. Kul att få sådan direkt respons och konkreta förslag. Nu blir det fokus dörrknackning och nordväst Skåne resten av tiden fram till 19 september. Ja, med några undantag. Lite Staffanstorp, Malmö och Kristianstad samt Småland ska hinnas med också.

– Posted using BlogPress from my iPhone