Från revision till cleantech

Började dagen i det nya regionhuset i Malmö och träff med revisionen om Regionala Tillväxtnämndens arbete. Det är alltid lika givande och konstruktivt att träffa revisionen och ha en dialog kring vår verksamhet, redovisning och ekonomi. Även om vår verksamhet kan framstå som enkel och tydligt så finns det risker och avvägningar som måste belysas.

Fortsatte till ett möte med en av våra duktiga entreprenörer och förhoppningsvis ett kommande nytta företag. Mer om det om det blir verklighet!

Sedan till Swedbank stadion och Sustainable Business Hubs stora evenemang och prisutdelning. Verkligen intressant och kul. Troed Troedsson föreläste på sitt roliga men också mycket tankeväckande sätt. Han modererade dessutom två paneler med en diskussion kring cleantech och framtiden. Sedan var det prisutdelning som gick till Skånefrö. Stort grattis! Kvällen avslutades med Anna Lena Brundin som skickade med oss några tankar om livet med stor humor och distans. Ett riktigt bra evenemang. Om någon trodde att cleantech var tråkigt så hade de helt fel!