Vad händer nu?

Jo, imorgon blir det rätt mycket möte…..först SPIS – dvs spårvagnsgruppen – som mötes för första gången för att inleda arbetet hur och på vilket sätt spårvagn kan bli verklighet i Malmö, Lund eller Helsingborg.

Sedan ska vi ha gemensam presidieöverläggning med Kollektivtrafiknämnden och Regionala Tillväxtnämnden. Viktigt möte som rejält underlättar för oss bägge att göra ett bättre jobb. Skånetrafiken har precis som många andra haft stora utmaningar under de två senaste åren. Mycket på grund av svåra väder men också på grund av investeringar och arbete med att förbättra näten och trafiken. Det är dock svårt att kräva förståelse från våra passagerare för allt det strul som varit. Det måste helt enkelt bli bättre.

Lördag är det MUF valupptakt i Skåne och jag är en av talarna. Då gäller det att skapa rätt stämning och peppa alla till en bra valrörelse.

Söndag Malmöfestivalen och Region Skånes stånd. Skall vara där en stor del av dagen. Det börjar vid 11. Förhoppningsvis bra väder och många intressanta samtal. Så har det varit tidigare år.

Avslutar söndag med dörrknackning i Ängelholm.

Måndag till Hässleholm och Pågatåg Nordost. Sedan kort introduktion av den svensk-danska arbetsgruppen för fast förbindelse HH. Spännande!

Däremellan flygbladsutdelning i brevlådor. Ja, ni vet valrörelsen sover aldrig.