Fredag inför Allhelgonahelgen

Vi började i Hörby på Trafikverkets fasta kontor för E22 bygget. Det kommer att finnas där under hela byggperioden. Ordentlig genomgång av de olika delprojekten och status på arbetet. Gårdsstånga-Hurva har flera redan märkt att det börjat hända saker. Den delen är en anpassning av den gamla 2+2 till motorvägsstandard. Hurva-Rolsberga som ligger i samma del är mer komplicerat och innebär mer ombyggnation. Sedan fortsätter delarna förbi Höör och Hörby. Det finns en del problem med att tillåtlighetsprövningen ännu inte getts av regeringen. Det ställer till en del bekymmer kring tidsplan och annat. Önskar ni mer information och detaljer så finns det mycket på Trafikverkets hemsida.
Sedan blev det ingen chatt med Skånskan. Deras system gick ned fullständigt under eftermiddagen och övningen ställdes in. Återkommer förhoppningsfullt nästa fredag istället.
Därefter möte med delar av FIRS, Forskning och innovation i SKåne. Allt för att jag ska få en möjlighet att sätta mig in i arbetet. Här finns mycket att göra.
Nu lite mat och sedan till Malmöoperan och musikalen Jekyll och Hyde. Ska bli spännande. Alla säger att det finns en riktigt känd melodi i den. Får se om jag känner igen den!??